Završno druženje djece i roditelja jasličkih skupina

Završno druženje djece i roditelja jasličkih skupina

Završetak ove pedagoške godine obilježile su i jasličke skupine: skupina Koračići 11. lipnja te skupina Zvjezdice 18. lipnja.

Održano je veselo druženje djece, roditelja i odgojitelja. Svi su se okupili u vrtićkoj dvorani gdje se, na početku, svim prisutnima obratila ravnateljica vrtića s. Martina Grmoja, a zatim su djeca otpjevala pjesme koje su tijekom godine učila na dječjem zboru našeg vrtića. Odgojiteljice su tada pozdravile roditelje, zahvalile im se na toploj i otvorenoj suradnji tijekom cijele pedagoške godine, ističući važnost povezanosti vrtića i obitelji. Za tu posebnu prigodu odgojiteljice su pripremile izložbu na temu „Poticanje cjelovitog razvoja djeteta“. Dirljivim video prikazom djece u aktivnostima kroz godinu oduševili su roditelje.

No, najzabavniji dio tek je uslijedio! Djeca i roditelji tada su se uključili u razne igre u dvorani i na vrtićkom dvorištu, demonstrirajući svoju spretnost, preciznost, i povrh svega, obiteljsku povezanost. Na kraju, svi su se počastili ukusnim kolačima koje su vrijedne mame pripremile za ovu prigodu, uz ugodno druženje i još ugodnije razgovore.


Kontakt podaci

Katolički dječji vrtić "Emaus"
Kneza Trpimira 38, 21220 TROGIR

E-mail: dv-emaus@smn.hr
Mobitel: 098 716 542

Ravnateljica: s. Martina Grmoja

Image