Obavijest o provođenju postupka upisa djece u program vrtića i jaslica

Na temelju članka 1.a Zakona o predškolskom odgoju i obrazovanju (NN 10/97, 107/07, 94/13 I 98/19) i Pravilnika o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga u dječjem vrtiću Dobri (dalje: Vrtić) Dječji vrtić Emaus ističe na oglasnoj ploči Vrtića i na web stranici: https://emaus.smn.hr


Božićne kreativne radionice za djecu i roditelje

U utorak 06.12. i srijedu 07.12.2022. godine u našem vrtiću održane su božićne kreativne radionice za djecu i roditelje. Zajedno smo, uz bogatstvo prirodnih i umjetnih materijala, izrađivali različite božićne ukrase, koji će se prodavati treću nedjelju došašća za „Caritas“, kako bi se prikupila sredstva za potrebite obitelji u našoj župi. Roditelji su se odazvali u velikom broju, te smo u ugodnoj i veseloj atmosferi pripremili mnogo božićnih ukrasa. Djeca su, ujedno, sa odogojiteljima pekla božićne kolačiće.


Dolazak sv. Nikole

Današnji dan djeca su iščekivala sa nestrpljenjem… Posjetio nas je jako poseban gost, naš dragi sv. Nikola! Porazgovarao je sa djecom, družio se sa njima, poslušao pjesmice koje su mu pripremili, a onda je našu djecu darivao poklonima koje je sa sobom donio posebno za njih!


Blagoslov vrtića

Splitsko-makarski nadbiskup mons. Dražen Kutleša blagoslovio je odgojitelje, roditelje, djecu i prostorije novootvorenoga Dječjeg vrtića 'Emaus' u Trogiru u utorak 15. studenoga. Riječ pozdrava okupljenima u prepunoj trogirskoj crkvi sv. Ivana Pavla II. uputila je ravnateljica s. Martina Grmoja. Pozdravivši nadbiskupa Kutlešu, generalnog vikara don Franju Frankopana Velića, kancelara za kler don Zvonimira Mijića, župnika župe Gospe od Anđela don Stipana Bodrožića i župnike okolnih župa kazala je kako je Splitsko-makarska nadbiskupija odgovarajući na potrebe zajednice odlučila osnovati DV 'Emaus' na području grada Trogira, u sklopu novoizgrađenog Pastoralnog centra župe Gospe od Anđela.


Posjet policije

Dan 08. studenog 2022. obilježili su posebni gosti – posjetili su nas policijski službenici! U vrtićkoj dvorani djecu su upoznali sa svojim zanimanjem, opremom koju koriste pri radu, ali i strpljivo odgovarali na dječja pitanja. Ali, to nije bio sve. Za kraj, pokazali su djeci policijski automobil i motocikl, a opće oduševljenje izazvale su upaljene sirene! Ovo će zasigurno biti dan za pamaćenje!


Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje

Dana 19. listopada 2022. u našim odgojnim skupinama obilježili smo Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje, iako su se aktivnosti protezale kroz čitavi tjedan, uz priče i pjesmice, razgovore i učenje kroz igru. Djeca su postala pravi mali pekari, te svojim vještim ručicama pripremili fina i ukusna peciva.


Dan otvorenih vrata

Katolički dječji vrtić „Emaus“ održao je Dan otvorenih vrata 26. svibnja 2022., kako bi se zainteresirani mogli upoznati sa planom i programom rada našeg vrtića, te posjetiti novouređene prostore u kojima će boraviti djeca. Interes roditelja i djece bio je velikm a djeca nisu mogla skriti oduševljenje bogatstvom ponuđenih poticaja.


Kontakt podaci

Katolički dječji vrtić "Emaus"
Kneza Trpimira 38, 21220 TROGIR

E-mail: dv-emaus@smn.hr
Mobitel: 098 716 542

Ravnateljica: s. Martina Grmoja

Image